Netflix’in Üyelik Dondurma Özelliği “Yalan”mış
Aboneliğini iptal eden Netflix kullanıcıları, bilgileri olmadan hesaplarının yeniden açıldığını iddia etti.

Ayrıca, açılan bu hesaplardan bir süredir ücret tahsil edildiği de söylendi. Burada şu bilgiyi hemen verelim, tamamen silinmesini istemediğiniz takdirde, Netflix aboneliğinizi iptal ettikten sonra bilgilerinizi 10 ay boyunca tutmaya devam eder. Tamamen silinmesi için yapılması gereken ise e-mail ile başvuruda bulunmak.

Eski bir Netflix kullanıcısı olan Emily Keen, BBC’ye yaptığı açıklamada, aboneliğini bu yılın nisan ayında iptal ettirdiğini söyledi. Ancak, buna rağmen eylül ayında Netflix’in kendisinden 11.99 poundluk ücret tahsil ettiğine değindi.

Keen ayrıca, hesabına girmeye çalıştığında e-postasının ve şifresinin tanınmadığını da belirtti. Sorumlu kişilerin kendisini en pahalı servise kaydettirdiğini söyleyen Keen, sonrasında giriş bilgilerinin değiştirildiğine dikkat çekti.

Netflix ile iletişime geçen kadın, kendisine geri ödeme yapılacağına dair bir taahhüt aldı. Ancak, söylenene göre bu ödeme yalnızca ekim ve kasım aylarını kapsıyor.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları